Wij zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een middelgrote firma binnen de sector. Met een 30 tal ervaren medewerkers kunnen wij elke uitdaging aan tegen concurrentiële prijzen. Van kleine tot grote werven, B.A.V. nv brengt alle werven tot een goed einde binnen de afgesproken planning, volgens de geldende richtlijnen en wetgeving. In drukkere periodes kunnen wij een beroep doen op onze vaste onderaannemers. Wij werken door heel België (Vlaanderen, Wallonië en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest)'

Onze ploegen bestaan uit arbeiders en werfleiders die allemaal beschikken over een bestelwagen uitgerust met de beste en nieuwste apparatuur om de werven tot en goed einde te brengen. De werven worden allemaal nauwlettend opgevolgd door ons management met samen ruim 40 jaar ervaring in de asbestbranche. Wij hebben de nodige kennis in huis om alle soorten en types asbest te verwijderen, van spuitasbest (flocage) tot het verwijderen van vele tienduizenden vierkante meters golfplaten.

B.A.V. nv

Actief in verschillende sectoren

Afbraak & Renovatie

Afbraak & Renovatie

Scholen

Scholen

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Industrie

Industrie

Projecten

Enkele werven

Of het nu gaat om het asbestvrij maken van een private woning of een volledige industriële site, bij B.A.V. nv gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Zo hebben wij al een aantal grotere werven achter onze naam staan.

General Motors site

Antwerpen - 11/2019

Site Philips Wavre

Wavre - 10/2019

Nijvel

Nijvel - 08/2019

Enkele reden om voor ons te kiezen.

Waarom B.A.V. nv

Belgische asbest verwijdering

Ministeriële Erkenning voor 5 jaar!

  • Als blijk van vertrouwen in B.A.V. nv hebben wij van de Minister een erkenning gekregen voor het verwijderen van asbest voor 5 jaar.
Belgische asbest verwijdering

Veiligheid en kwaliteit zijn bij ons prioriteit!

  • De gezondheid van alle personen, al dan niet betrokken bij de werken, is ons zeer belangrijk!
  • Kwaliteit prefereert boven budget!
  • De veiligheid wordt gewaarborgd door onze kwaliteitssystemen
Belgische asbest verwijdering

Wij werken volgens afspraak!

  • Wij komen onze afspraken na! Of het nu over planning of over de financiële afhandeling van de werven gaat, bij B.A.V. nv komt U nooit voor verrassingen te staan!
  • B.A.V. nv staat dicht bij haar klanten.
  • Korte communucatielijnen-bij B.A.V. staat u altijd rechtstreeks in verbinding met de persoon die verantwoordelijk is voor de werf.
Belgische asbest verwijdering

Concurrentiële marktconforme prijzen!

  • Als middelgrote firma binnen de sector kunnen wij zeer concurrentieel werken!
  • Omwille van de aanwezige kennis binnen de firma hebben wij overal een veilige en praktische oplossing voor conform de geldende wetgeving!
  • Wij zijn gemotiveerd en flexibel!